Известие

Collapse
No announcement yet.

Температура през зимата и термостати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koki
    Защо са толкова скъпо купени тези термостати? Вчера на Оборище от ТИН купих Behr за 35 лева. Да не е измислен нещо?
    Споко, и моя е оттам и засега е ток
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Защо са толкова скъпо купени тези термостати? Вчера на Оборище от ТИН купих Behr за 35 лева. Да не е измислен нещо?
      Споко цената му е толкова колегата в Пловдив нещо са го метнали/не за първи път де/ Нормалните работни температури на боксерите съм ги написал по-нагоре па вие си спамете колко си искате
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Добре,де,като стана жъпрос за тия пусти термостати,колко модела са за 1.6 16в т.спарк? Не е ли само един чишит?И колко пари са ориентировъчно,че е дин другар го е закършил с термостата
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          Споко цената му е толкова колегата в Пловдив нещо са го метнали/не за първи път де/ Нормалните работни температури на боксерите съм ги написал по-нагоре па вие си спамете колко си искате
          абре момци, това ми е цената с поставянето и скобите, ( в пловдив да не е като в софия , да ги слагат без пари ) еееее се мен да са ме метнали
          каде са температурите, намога да ги намеря, даи ги пак
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

каде са температурите, намога да ги намеря, даи ги пак
            Погледни първото мнение там ги пише
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Добре,де,като стана жъпрос за тия пусти термостати,колко модела са за 1.6 16в т.спарк? Не е ли само един чишит?И колко пари са ориентировъчно,че е дин другар го е закършил с термостата
              най малко са 4 модела

но за наште цели, има един който е слаган в 155 и 145/6 до 98ма края
              следващия е слаган в 156/145/146 след 98ма ...

за тия ш 147 не говорим, те са па съвсем отделно
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Пише ли някъде на термостата каква му е температурата, някакъв конкретен номер на такъв какъвто става за НАС.В Пловдив за БЕР 90лв до 120 ,Вернет 45-60лв.Специално моя го купих от ЕВРО 07 за 52лв от там твърдят че има само един модел
                146 1.4T.S. 98 бивша

Comment

Първоначално публикувано от бай Илия
                  Пише ли някъде на термостата каква му е температурата, някакъв конкретен номер на такъв какъвто става за НАС.В Пловдив за БЕР 90лв до 120 ,Вернет 45-60лв.Специално моя го купих от ЕВРО 07 за 52лв от там твърдят че има само един модел
                  пише на самия термостат, на корпуса,( за бер говоря) моя го взех от dinexpres. пише 86 г. днеска като карах колата държи 4 мм. над отметката 80г. така че съм склонен да вярвам че наистина е 86г. що не се обади от ЕВРО 07 ползвам 22% отстъпка бе

Comment

Сега се разрових и намерих оригиналния на него пише 83.Аз термостат си взех пак от ЕВРО 07 щото ползвам 35%
                    146 1.4T.S. 98 бивша

Comment

Добре... сега според мен логичния въпрос Е... Какви недостатъци има (ако има) ако Термостата е "по-студен" т.е. отваря на по ниска температура, какъвто явно съм си взел аз??? Разход, вървене..... има ли нещо лошо в това че е с по-ниско число??
                      П.С. секи да каже, ама ако Бобо има мнение, ще съм благодарвн да го сподели !! 10х
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от бай Илия
                        Сега се разрових и намерих оригиналния на него пише 83.Аз термостат си взех пак от ЕВРО 07 щото ползвам 35%
                        лъжеш кучееееееее а аз в " СТОПА" 40%, ама не купувам от там мойта е боксер и затва сигурно е 86г.

Comment

Working...
                        X